Movement

Wie zijn wij

Met Movement richten wij ons speciaal op mensen die mentale klachten ervaren. Ons doel is om mensen die te maken hebben met een depressie, burn-out, stress- of angstklachten aan het sporten te krijgen. Sporten is goed voor lichaam en geest, alleen is de stap naar de sportschool erg groot als je bijvoorbeeld een angststoornis ervaart of is het erg moeilijk om jezelf te motiveren als je thuis zit met een burn-out. Met het ‘movement 8 weken programma’ gaan we je helpen om met plezier zelfstandig te kunnen gaan sporten. Dit doen wij door middel van 8 weken intensieve begeleiding en een op maat gemaakt trainingsprogramma. Met de juiste mentale ondersteuning en door middel van cognitief- en gedragstherapeutische elementen zal je weer met plezier zelfstandig kunnen sporten. Na deze 8 weken zal je merken dat je meer energie hebt, lekkerder in je vel zit, je sterker voelt en meer zelfvertrouwen ervaart.

8 weken programma

– Krijg meer energie
– Zit lekkerder in je vel
– Krijg meer zelfvertouwen
– Voel je sterker
– Krijg plezier in sporten

Therapy that works out
Therapy that works out

Coaches

Ik ben Jordy de Boer, Personal coach.
Dat ik nu dit mooie beroep uit mag voeren had ik een aantal jaren terug niet gedacht. Ik ben eerst 6 jaar lang werkzaam geweest als grafisch vormgever. Een baan van 9 tot 5 zittend achter de computer. Ik begon daar al snel te ervaren wat een ongezond eetpatroon en weinig beweging met je doet. Naast de fysieke gevolgen merkte ik ook dat ik mentaal niet lekker meer in mijn vel zat. Ik heb toen besloten het roer om te gooien en stap voor stap toe te werken naar een gezondere levensstijl. Toen ik resultaat voelde en zag raakte ik steeds meer en meer gemotiveerd en ging ik mijzelf ook steeds meer verdiepen in voeding, beweging en de mentale aspecten van sport, zoveel zelfs dat dit mijn grootste passie is geworden. Dit heeft mij dan ook toen der tijd doen besluiten om een opleiding te gaan volgen tot Fitness Instructeur.

Als fitness instructeur kon ik mensen op weg helpen naar die gezondere levensstijl. Maar ik wilde graag meer betekenen voor deze mensen. Samen naar doelstellingen toe werken. Samen resultaten behalen. Ik behaalde mijn Personal Trainer diploma’s en kreeg de kans om als Personal Trainer aan de slag te gaan. Momenteel werk ik al 6 jaar succesvol als zelfstandig Personal Trainer. Begin 2018 ben ik begonnen mij te specialiseren op gebied van mentale coaching. Ik heb hier voor een opleiding cognitieve gedragstherapie gevolgd. Ik raakte geïnspireerd toen ik merkte hoe dit in combinatie met beweging van absolute meerwaarde kan zijn voor mensen die mentale klachten ervaren. Zelf heb ik lange tijd met mentale klachten te kampen gehad, maar een gezondere levensstijl en de juiste mentale ondersteuning hebben mij gebracht tot waar ik nu ben. In 2019 heb ik besloten Movement op te richten om met mijn ervaring en passie mensen te kunnen motiveren en inspireren om te gaan bewegen.

Ik doe dit werk met veel passie en gedrevenheid. Dit helpt mij om jou te motiveren, zodat je meer uit jezelf kan halen. Ik heb een keuze gemaakt om dingen in mijn leven om te gooien om mij weer gelukkig te voelen, ik weet dat jij dit ook kan en dat ik je daar bij kan helpen.